smedersgilde banner

Smeed Materiel om te Verkopen

Regels voor deze rubriek

  1. advertenties plaatsen is gratis en aleen voor leden
  2. nieuwe advertenties komen bovenaan de lijst
  3. advertenties blijven 1 maand staan, graag bericht bij verkoop

Let Op - Geen Garantie

Het gilde is niet verantwoordelijk voor de qaulity of condtie van dingen gekocht of verkocht op basis van hier vermeld. Vermelding op deze pagina is volledig de verantwoordelijkheid van de verkoper en het gilde biedt geen garantie of regres voor de koper. Caveat Emptor.

Om te Verkopen

Ronald van Mil verkoopt ...

een groot vuur, een groot Zweeds aambeeld, een staartschroef, een paar zeer nuttige staken en allerlei gereedschappen en metalen voorwerpen. In het bijzonder is de schoorsteen van het vuur 4 secties van roestvrij rookkanaal plus een sectie van dubbelwandige buis, dakplaat en top van pijpbedekking. In totaal ongeveer 6 meter schoorsteen.

Het vuur heeft een roterende luchtinlaat die de stroomrichting in de vuurhaard (3 foto's) en een afzonderlijke regeling van het luchtvolume varieert. De op het vuur gemonteerde ventilator is 220 volt enkelfasig en er is een extra ventilator met een 220 volt driefasige motor inbegrepen. Het aambeeld is een Zweeds gemaakte Kolhlswa van 134 kilo De staartschroef is op een standaard gemonteerd en heeft een nieuwe veer nodig, maar is nu werkbaar. De metalen voorraad bestaat uit verschillende stukken van 1 tot 2 meter lang, rond en vierkant staaf en / of buis.

Neem contact op met Ronald van Mil via Facebook of Messenger of stuur mij een bericht.