ASG banner

Ontwerpwedstrijd voor Twee Zitbanken

Het bestuur van de Ambachtelijke Smedersgilde van België schrijft een ontwerpwerpwedstrijd uit voor haar leden. De zitbanken zullen geplaatst worden rond het vredesmonument in Langemark – Poelkapelle zodat we rustig ons werk kunnen bekijken.

De volledige beschrijving van hoe het monument is ontstaan, wordt vastgelegd op de website die is gebouwd door de ASG voor het International Blacksmithing-evenement van 2016. De monument heeft ook een kort beschrijving in de website van van de dorp

Langemark Monument
click for larger view

Reglement

Voeg in uw inzending een korte technische beschrijving toe van hoe u uw bank wilt maken en monteren. Zeg ook iets over je motivatie voor het stuk, over de ideeën die de bron vormden voor de ontwikkeling van je ontwerp. Vermeld ook de vereisten voor de opstelling of installatie waarvoor gepland moet worden.

Inzendingen

Deelnemers kunnen hun ontwerpen en beschrijving e-mailen naar bestuur@smedersgilde.be

Voor degenen die liever "old school" werken, kunnen hun ontwerptekeningen per post worden verzonden naar:
Louis De Pooter
Knodbaan 177, 2520 Oelegem

Aankondiging van resultaten

Er zal een prijs uitgereikt worden aan de twee bekroonde ontwerpen op ons smeedevent in Ieper op 8/9/10/ juni 2018. De bekroonde ontwerpen zullen verwittigd worden voor eind Mei 2018. De bekroonde werken worden gemaakt bv in een workshop of smeedevent. De ontwerpers worden beloond met een Gildepakket.

Location

The monument is located at the end of the German Cemetery on the Klerkenstraat.

Recent satellite images now show the monument during its contruction.

From above the ground looks like this:
large area view of monument site
and closer
smaller area view of monument site
and closer
smallest area view of monument site

De foto die in Google Maps "Street View" wordt weergegeven is oud genoeg om de fundering van het monument nog niet op zijn plaats te hebben, maar de locatie is correct.